Rygøvelser

Reducer lændesmerter med de rette ryg øvelser

Ved Sarka-Jonae Miller
 
 (NaturalNews) Omkring fire ud af fem oplever rygsmerter i løbet af livet, og mange mennesker lider under kroniske smerter, som forringer deres livskvalitet. Kirurgi er sjældent nødvendigt for ryg problemer og at acceptere at leve med daglige smerter er også en sjældent nødvendigt. Rygsmerter kan normalt blive aflastet med ordentlig udstrækning og øvelser. Hvis dit problem er alvorligt, kan det være nødvendigt at tale med en læge om dine begrænsninger. Disse øvelser kan hjælpe de fleste mennesker med at opbygge deres ryg muskler og lindre spændinger, som kan føre til mindre smerter. Ryg øvelser kan også forhindre rygskader og problemer i at udvikle sig.
 
 

Grundlæggende ryg strække øvelse

En understøttet ryg udstrækning er en simpel øvelse, der opbygger styrke i ryggens strække muskler samtidig med, at du kan styre den vægt du løfter med ryggen. Dine arme kan tage lidt af vægten eller det meste af vægten afhængigt af hvor meget din ryg kan håndtere. Dette er ideelt, hvis din ryg er klar til træning men stadig øm eller svag.
 
 Lig på maven og hold dig oppe på albuerne, med fingrene i den retning, du kikker. Hæv derefter overkroppen højere fra gulvet og skub med armene for at lette bevægelsen. Gør det ikke så højt, at du føler yderligere smerte. Blot et par gentagelser er rigeligt når du starter, men arbejd dig op til 8 til 10 gange.
 

Mellemliggende ryg strække øvelse

Når du har hævet dig fra gulvet uden at bruge armene, kan du gå videre til Superman øvelsen. Forestil dig at manden af stål flyver gennem luften med sine arme udstrakt foran sig og du har grundlæggende idé.
 
Begynd med at ligge på maven med armene udstrakt lige foran dig på gulvet. Løft derefter benene og overkroppen op et par tommer. Sænk langsomt ryggen ned igen. Arbejd dig op til 12 gentagelser.
 

Avanceret ryg strække øvelse

Ryg strækning med vridninger øvelsen er en avanceret ryg øvelse, der styrker de muskler, der strækker sig langs rygsøjlen såvel som de, der drejer den. Denne øvelse kan ikke anbefales hvis du har rygsmerter af nogen art og må ikke udføres, hvis  vridning forårsager ubehag. For personer med en sund ryg, det er en vidunderlig udfordrende øvelse, der bearbejder ryggen på flere måder.
 
 Først skal du ligge på maven og klemme lårene sammen. Anbring dine hænder på bagsiden af hovedet med albuerne bøjede. Hæv derefter brystet fra gulvet og drej overkroppen mod højre. Drej igen til venstre uden at sænke dig mod gulvet først. Efter vridning begge veje, lig fladt. Gentag det 10 gange.
 
 

Blide strækninger for rygsmerter

Mange mennesker tror, at de har brug for at styrke deres underliv for at reducere rygsmerter, og nogle gange kan det hjælpe dig, hvis du har et svagt underliv, men ofte er problemet stramme indre muskler, der forhindrer din ryg søjle i at strækkes helt ud. Strække abs og hip flexors kan lette trykket.
 
 En nem måde at strække dit underliv og din hofte bøjemuskel er at ligge over på din seng og lade det ene ben hænge ud over siden. Efter 20 til 30 sekunder, skal du lade det andet ben hænge ud af sengen. Hvis du oplever smerte, så prøv at hænge lidt mindre af dine ben ud fra sengen.

En mere ekstrem version af denne øvelse er at hænge begge benene ud af sengen samtidig. Juster hvor meget af benene der går ud over kanten hvis du føler rygsmerter.
 
 Kilder til denne artikel omfatter:
 
 http://www.acatoday.org
 
 http://www.youtube.com
 
 http://www.sharecare.com
 
 http://www.fitsugar.com
 
 http://bootcamp.freestyler.net
 
 om forfatteren:
 Sarka-Jonae Miller er en personlig træner, massør, romanforfatter og blogger. Få mere sundhed og wellness tip om Sarka's naturlige helbredende Tip blog ,
 Facebook side , eller Twitter .
 
 Sarkas debut roman: "Mellem Kærester," dukkede for nylig op på tre Amazon bestseller lister, herunder tegneserie fiktion, humoristisk fiktion, og kvindernes fiktion. Det toppede med #3 på de to lister. Romanen er tilgængelige på Amazon på verdensplan . Det er anden gang på to måneder "Mellem Kærester" viste sig i top 10.
 East County Magazine kalder det "ultimative chick-lit læsning." Rancho Santa Fe Review avisen siger, "i løbet af bogen, er Jan, der er i hendes tidlige 20ere, begynder at vokse som menneske og begynder selv et sandt venskab med en mand, første gangfor hende." Læs et gratis prøve på Amazon.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.03 | 03:59

Dette oplysningsforum er et nødvendigt alternativ til sundhedssystemets evindelige fokusering på problemet og ikke på årsagen.

...
05.12 | 23:41

Jeg ønsker at dele mine fantastiske resultater med din THC / CBD cannabis olie mirakel
kur program jeg har været placere på af Rick Simpson service for de seneste 3 måneder.
Jeg har på kun 3 måneder og 1 uger mistede alle de genstridige kræftsvulster
fra

...
04.10 | 10:42

https://youtu.be/5XdgNYiOcp8

...
03.11 | 18:20

Kære Jan! Kan du ikke sætte det ind i din overskrift og ændre i din tekst. Det er virkeligt grimt hvad der kan ske hvis folk tager bagepulver.
Mvh Birgitte

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE